5th August 2019

Privé Trekking & Island Peak Everest Region + bungee en Pokhara.

Trekking Planner = ZEER BETROUWBAAR KWALITATIEF en PERSOONLIJK

De heer Dipak zorgt voor een zéér persoonlijke aanpak en contact, volgt alles continue op en met zijn medewerkers zorgt hij er voor dat alles vlot en kwalitatief in orde komt!
Een meerwaarde dat de organisatie volledig bestaat uit eigen mensen van daar én dat ze bijvoorbeeld de dragers niet uitbuiten! Een faire betrouwbare plaatselijke organisatie die een zeer kwalitatieve en persoonlijke dienstverlening geeft!

organisatorisch: volledig geslaagd!
De communicatie vooraf, me ophalen op de luchthaven en ALLES tussen tot het me terug afzetten op de luchthaven voor de terugreis: alles was geregeld!
Door banale keelinfectie na de peak beklimming alsnog met heli naar hospitaal…waar mensen van Trekking Planner waren om me bij te staan, Dipak is me persoonlijk komen bezoeken en checken als alles goed verliep… 3 dagen later zat ik in Pokhara te genieten (met antibiotica)! Een goede verzekering is ontzettend belangrijk! Hint: europ assisitance ‘world sport’.

De trekking & Peak beklimming: Een droomreis die waarheid is geworden!!
De gids (Gyeljan) en de drager (Nuri) deden er alles aan om er een onvergetelijke reis van te maken; twee fanatastische mensen! Indien nodig kon ter plaatse ten alle tijde bijgestuurd worden.

Bungee en Pokhara: volledig geslaagd!
De paar extra dagen ter plaatse met Dipak ingepland.
In Pokhara werd ik onthaald en afgezet in een zeer aangenaam hotel dicht bij het Phewa meer.